Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Jouw bedrijf uitstekend verzekerd voor de financiële gevolgen van verkeerde adviezen en beroepsfouten. 

Vraag offerte aan

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor adviserende beroepen

Ben jij werkzaam in een adviserend beroep? Dan kan een fout van jou of één van je werknemers grote gevolgen hebben. Met een beroepsaansprakelijkheids-verzekering ben je verzekerd tegen vermogensclaims als gevolg van bijvoorbeeld verkeerde adviezen.

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is bedoeld voor iedereen die in zijn beroep een belangrijke adviserende taak heeft, zoals bijvoorbeeld een advocaat, een notaris, een bedrijfsadviseur of een arts. Naast de vermogensschade zijn ook eventuele verweerkosten binnen de beroepsaansprakelijkheidsverzekering gedekt.

Beroepsaansprakelijkheid is géén bedrijfsaansprakelijkheid

Veel ondernemers denken met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) alle eventuele aansprakelijkheden af te dekken. Dit is een groot misverstand: een AVB dekt geen beroepsaansprakelijkheid! Terwijl grote schades juist vaak ontstaan bij zaken die verband houden met beroepsaansprakelijkheid.

Voordelen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van beroepsaansprakelijkheid bij vermogensschade als gevolg van verkeerde adviezen.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Advies op maat
  • Deskundig en persoonlijk advies bij schade

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.