Wij staan voor je klaar

Ons verhaal

Wat wij doen

Sinds 1950 houden wij ons, vanuit ons kantoor in hartje Oosterhout, bezig met het beheersbaar houden van financiële risico’s. Wij leveren zowel op de zakelijke als op de particuliere klant afgestemd advies en beheer van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Wij gaan graag voor jou aan de slag; betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. Benieuwd wie er voor jou klaar staan?

Ontmoet ons team!

Hoe het allemaal begon

Het was 1950 toen Jan Geerts tot de ontdekking kwam dat er in de regio Oosterhout behoefte was aan meer dan alleen een brand- en aansprakelijkheidsverzekering. Ondernemend als hij is, richtte hij toen Geerts op. Overigens zagen de dagelijkse werkzaamheden van Geerts er heel anders uit dan tegenwoordig het geval is. Jan ging dag in, dag uit, op zijn fiets langs de deuren van boeren, particulieren en bedrijven om zijn producten aan te bieden en de premies te innen. Door de persoonlijke aandacht, de betrokkenheid en het enthousiasme, groeide Geerts al snel uit tot een bloeiend bedrijf. 

Benieuwd naar het verhaal van de oprichter van ons bedrijf?

Lees hier het interview met Jan Geerts

Betrokken, betrouwbaar en beschikbaar

Nu, 70 jaar later, vormen de pijlers betrokken, betrouwbaar en beschikbaar nog steeds de basis voor het bedrijf. Al gaan wij nu niet meer op de fiets langs de deuren, maar ontvangen onze bijna 50 adviseurs je graag op ons kantoor voor advies over verzekeringen, hypotheken en pensioen. Nog steeds in hartje Oosterhout. Heb je liever dat we naar jou toe komen, dan doen we dat uiteraard ook met plezier!

Dit kun je van ons verwachten

Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat we doen, hoe wij werken en waar we je allemaal mee kunnen helpen. Openheid en transparantie vormen voor ons de basis. Wij snappen dat verzekeringen, hypotheken en pensioenen een ver-van-mijn-bed-show en allesbehalve interessant kunnen zijn. Toch is het belangrijk hier goed over na te denken en weloverwogen keuzes te maken. Het gaat immers over jouw (financiële) toekomst. Onze adviseurs maken financiële risico’s begrijpelijk en inzichtelijk. In het woud van verzekering-, hypotheek- en pensioenaanbod, leveren wij onafhankelijk advies dat past bij jouw situatie. Dit vanuit de kernwaarden; betrokken, betrouwbaar en beschikbaar. 

Onze missie en visie

Geerts biedt financiële rust en zekerheid voor ondernemers en particulieren. Financiële risico’s vertalen wij in begrijpelijke taal en pasklare oplossingen. Dit biedt financiële rust. Klanten kunnen rekenen op betrouwbare adviseurs, die met enthousiasme aan de slag gaan. Vakbekwame adviseurs die weten wat er bij de klant, als particulier en/of ondernemer, speelt. Ons doel is dat de klant zich persoonlijk verbonden voelt. Hierbij is persoonlijke aandacht geen streven, maar een dagelijkse werkwijze.

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.