Zorgverzekering

  • Uitstekende zorgverzekering tegen een scherpe premie
  • Makkelijk vergelijken en oversluiten
  • Vragen of hulp nodig? Bel ons gerust!
Vraag offerte aan
Jouw verzekering, onze zorg

Zorgverzekering

Het is weer tijd om je zorgverzekering te vergelijken! Vul onze vergelijker in & stap gemakkelijk over.

Het is weer tijd om je zorgverzekering te vergelijken! Wil jij weten of je kan besparen op de premie? Of verwacht je volgend jaar andere zorg nodig te hebben? Vergelijk dan de verschillende zorgverzekeringen via de onderstaande vergelijker! 

Vergelijk je zorgverzekering →

Onze adviseurs helpen je op weg!

In het oerwoud van verzekeraars en verschillende soorten verzekeringen kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. In de video hiernaast geeft onze collega Marcia je daarom 9 tips, zodat je stap voor stap jouw zorgverzekering kiest. Heb je vragen over je zorgverzekering? In een andere video beantwoord onze collega Duncan 4 veelgestelde vragen over de zorgverzekering.

Vragen? Wij staan voor je klaar!

Heb je vragen? Onze adviseurs geven je graag antwoord. Ook als je behoefte hebt aan advies, kan je altijd contact met ons opnemen. Bel of WhatsApp naar 0162-475675, mail naar info@geerts.nl of chat met ons via onze website. 

9 tips om te besparen op je zorgverzekering

4 veel gestelde vragen over je zorgverzekering

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.