Goed verzekerd, zonder gedoe

Jouw elektrische machine verzekerd

 

Gefeliciteerd met de aankoop van je elektrische machine! Een flinke investering, dus een goede verzekering is belangrijk. Daarom heeft Geerts voor elektrisch werkmaterieel een speciaal product. Een goede dekking voor jouw kostbare machine, met weinig kleine lettertjes.

Geerts is goed vertegenwoordigd in de wereld van machines, werkmaterieel, aannemerij en mechanisatiebedrijven. Omdat producten van verzekeraars niet altijd aansluiten bij de sector heeft Geerts al diverse verzekeringsoplossingen gebouwd met als doel; eenvoud en niet te veel kleine lettertjes. Een mooi voorbeeld hiervan is deze mechanisatie polis.

Neem contact op

  • Bel naar 0162 - 475675

  • Mail naar rvdongen@geerts.nl

  • Vraag hier een offerte aan!

Wat kun je van Geerts verwachten?

Verzekering speciaal voor jouw machine

Als enige kantoor kunnen wij via Nationale Nederlanden een speciaal product voor elektrisch werkmaterieel aanbieden. Hierdoor is jouw mooie machine uitstekend verzekerd, zonder dat de verzekeraar veel aanvullende eisen stelt.

Vaste adviseur

Je krijgt een vaste adviseur die gespecialiseerd is in het verzekeren van werkmaterieel. 

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Wij regelen voor jou je verzekering. Is er iets? Ook dan bel je naar je vaste adviseur en zorgen wij dat het snel en goed wordt geregeld.

Over Geerts

  • Familiebedrijf opgericht in 1950

  • Nr. 78 in de top 100 intermediair

  • Beste advieskantoor voor particulier advies 2022

Een eenvoudige verzekering voor  jouw elektrisch werkmaterieel

We kunnen er niet meer omheen, electricificering van werkmaterieel. Nederland is dan ook koploper op het gebied van verduurzaming van werkmaterieel. Verzekeraars stellen hogere eisen aan een elekrische machine dan aan de gewone diesel variant. Gezien het risico op brand groter is, stellen verzekeraars veel eisen als het gaat om stalling etc. Het kost voor jou veel tijd en moeite om hieraan te voldoen. Geerts heeft via Nationale Nederlanden een speciaal product waarmee jouw voertuig goed verzekerd is, zonder dat je aan al deze eisen moet voldoen. Zo kan jij snel met je nieuwe aanwinst aan de slag! Wil je een verzekering afsluiten? Neem contact op met Richard van Dongen, onze specialist op dit gebied. 

bijvoorbeeld draaikantelstuk, GPS, extra accupach etc
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.