Jouw bedrijfsrisico's verzekerd

Een vast aanspreekpunt met kennis over jouw branche

Binnen ons kantoor heb je altijd één vast aanspreekpunt. Hier maak je alvast kort kennis met onze adviseurs. Deze adviseur is tevens op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw branche. Om er zeker van te zijn dat de verzekering passend is bij jouw onderneming bieden wij gespecialiseerde oplossingen voor specifieke branches.

Wel zo makkelijk: ook voor je particuliere verzekeringen, hypotheek en pensioen kun je bij ons terecht. En heb je schade? Ook dan neem je gewoon contact op met je adviseur. Wij zorgen dan voor een goede en een vlotte afwikkeling van je schade. Wij zetten alles op alles zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent: ondernemen.

Advies op maat

Elke bedrijfstak en elke onderneming kent zijn eigen risico’s. Daarnaast is het aan jou de keuze welke risico’s je verstandig vindt om te verzekeren en welke je als aanvaardbaar ziet. Ook over zaken als verzuimmanagement, pensioen en werknemersvoorzieningen is het belangrijk om goed na te denken. Onze adviseurs staan voor je klaar en geven je een advies op maat.

Plan een vrijblijvende afspraak in

Meer informatie 

Thema's

Onderstaand een greep uit de thema's die bij jouw bedrijf een rol kunnen spelen en waar je je tegen kan verzekeren. Onze adviseurs weten wat er speelt binnen jouw sector en voorzien je van een advies op maat. 

Inkomen & verzuim

Als werkgever heb je veel verantwoordelijkheden en verplichtingen. Je wenst alles goed voor elkaar te hebben en wil er alles aan doen om je medewerkers gemotiveerd, betrokken en inzetbaar te houden. Wij begrijpen dat je dagelijks tegen vraagstukken aanloopt, maar dat je niet alles zelf paraat hebt. Onze werkgeversdesk helpt je graag bij vraagstukken op het gebied van pensioen, ziekte en verzuim en duurzame inzetbaarheid.

Meer over onze werkgeversdesk

Schadeverzekeringen

Als ondernemer is het extra belangrijk dat je de bedrijfsrisico's in kaart hebt en goed bent verzekerd. Met een verzekeringspakket dat op jouw bedrijf is afgestemd vang je veel risico's op en voorkom je dat je bij schade van een koude kermis thuiskomt. Iedere verzekeraar kent echter uitzonderingen, kleine lettertjes en uitsluitingen. Uit een zeer uitgebreid aanbod van verzekeraars en verzekeringen adviseren wij de oplossing welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Neem contact op met onze adviseurs

Klantverhalen

Hoe gaan wij te werk? Hoe zorgen wij ervoor dat jouw risico's beheersbaar blijven? Wij plannen graag een afspraak met je in om je hier meer over te vertellen. Maar wie kunnen nu beter ervaringen delen en vertellen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten zelf? Precies!

 

Klantinterviews

 

Aan vijf Oosterhoutse ondernemingen: Van Leeuwen Containerservice, De Vrijheid, Segers Juweliers en Zout & Citroen hebben we vier vragen gesteld. Waarom hebben zij ervoor gekozen om gebruik te maken van een onafhankelijk financieel adviseur? Hoe is de samenwerking met Geerts ontstaan? Wat kenmerkt Geerts? En wat heeft de samenwerking met Geerts hen opgeleverd?