Vacature:

Adviseur Pensioen en Inkomen (Oosterhout)

Pensioen: jij maakt het inzichtelijk! Jij zorgt dat werkgevers en werknemers klaar zijn voor de toekomst. Met jouw kennis van de huidige pensioenmarkt help en adviseer jij werkgevers bij het maken van een pensioenplan voor hun werknemers. Ben jij onze nieuwe pensioenadviseur?

Jij helpt werkgevers en hun medewerkers aan een zorgeloze toekomst

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op de pensioenmarkt? Als Pensioenadviseur ga jij aan de slag om (nieuwe) zakelijke klanten te helpen met het maken van de beste pensioenplannen voor hun medewerkers. Je geeft deskundig en op maat gemaakt advies aan werkgevers over hun pensioenregeling, helpt bij het opstellen van persoonlijke pensioenplannen en informeert hen over alle mogelijkheden.

Daarnaast onderhoud je contact met bestaande en potentiële klanten en je bezoekt hen op locatie. Je staat er niet alleen voor: onze Relatiebeheerder Pensioen ondersteunt je bij de administratie.

Aan de slag als Adviseur Pensioen en Inkomen? 

Dan krijg je: 
 • Een functie voor 32 - 40 uur per week.
 • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Minimaal 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur).
 • De mogelijkheid ook vanuit huis te werken.
 • De mogelijkheid om je wft’s te halen en je verder te ontwikkelen.
 • Ruim 70 enthousiaste en behulpzame collega’s en regelmatig gezellige personeelsuitjes.

Ben jij een ervaren pensioenadviseur met een commerciële instelling?

Wat breng jij met je mee? 
 • Je beschikt over WFT-Basis en WFT-Pensioen, daarnaast is WFT-inkomen een pré.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent commercieel ingesteld, representatief en klantgericht.
 • Je zet graag een stap extra om zakelijke relaties van een zo passend mogelijk advies te voorzien en de relatie zoveel mogelijk te ontzorgen.

Geerts: een familiebedrijf met een hecht team en informele sfeer!

Werken bij een familiebedrijf met een hecht team, een informele werksfeer en korte lijnen? Dan past Geerts bij jou! In 1950 is Geerts vanuit een zolderkamer opgericht door opa Geerts. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat in de top 100 van grootste onafhankelijke advieskantoren staat. Het persoonlijke, de korte lijntjes en informele is altijd gebleven. Lees hier meer over Geerts.

Je komt te werken op ons kantoor in Oosterhout. Een nieuwe en fijne werkplek! Hier werken 60 collega’s. Je wordt onderdeel van de Geerts Werkgeversdesk – Laater Pensioenadvies. Dit team helpt werkgevers bij vraagstukken op het gebied van pensioen, ziekte & verzuim en duurzame inzetbaarheid. Onze pensioenadvisering doen wij onder de naam Laater Pensioenadvies.

Stel je vraag aan Leonie

Stuur jouw cv naar Leonie van Gageldonk via lvgageldonk@geerts.nl of upload deze direct hier. Een motivatiebrief is niet nodig. Tijdens een gesprek heb je ruimte genoeg om je motivatie toe te lichten.

Vragen? Van baan switchen is altijd een grote stap. Je wilt zeker weten dat het bij je past. Plan gerust 15 minuten in de agenda van Leonie (HR medewerker). En stel haar via Teams al je vragen over de vacature of het werken bij Geerts. Plan hier je afspraak in! 

Werken als Pensioenadviseur?