Kan jij besparen op je verzekeringen of hypotheek?

Het is inmiddels een hot item: de stijgende prijzen. Veel mensen voelen dit in hun portemonnee. Het is dan ook logisch dat je gaat checken waar je op kan besparen. Wil je weten of je kan besparen op je verzekeringen of je hypotheek?

Besparen op je verzekeringen?

De adviseurs van Geerts maken graag voor jou een offerte om te kijken of je kan besparen op je premie. Daarnaast adviseren zij je over welke verzekeringen je nodig hebt en welke je eventueel kan laten.

Ben je al via ons verzekerd? Zet dit er dan bij, dan hoef je je polissen niet aan te leveren, deze hebben wij uiteraard al. Ben je nog niet via ons verzekerd? Stuur dan je meest recente polis naar info@geerts.nl, dan brengen wij op basis van die gegevens een offerte voor je uit.

Besparen op je hypotheek?

In sommige gevallen is het mogelijk om te besparen op je vaste lasten door je hypotheekrente te verlagen. Dit komt doordat de huizenprijzen de laatste jaren flink zijn gestegen. De rente die je over je hypotheek betaalt, bestaat vaak uit een basisrente en een risico-opslag. Hypotheekaanbieders rekenen een risico-opslag bij een hypotheek die relatief hoog is ten opzichte van je woningwaarde. Hypotheekaanbieders gebruiken allemaal een eigen indeling in risicoklassen. Ook wel tariefklassen genoemd. De risico-opslag kan omlaag, zodra je in een lagere risicoklasse valt.

Heb je sinds het afsluiten van je hypotheek flink afgelost of is je huis meer waard geworden door de stijgende huizenprijzen? Dan kan de risico-opslag misschien omlaag of vervallen. Ook als de rente nog een tijd vaststaat. Je betaalt dan direct een lagere hypotheekrente. Wil je weten of dit voor jou mogelijk is? Neem contact op met ons hypotheekteam via 0162-475675 of door te mailen naar hypotheken@geerts.nl.

Besparen door je woning te verduurzamen?

De huidige gas- en stroomprijzen zijn natuurlijk ook een grote kostenpost. Deze lasten kunnen worden verlaagd door het verduurzamen van je woning. Het verduurzamen van je woning vergt natuurlijk eerst wel een flink investering. Heb je hier niet voldoende eigen geld voor? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om het verduurzamen van je woning te financieren. Dit kan bijvoorbeeld door het verhogen van je huidige hypotheek of door het afsluiten van een duurzaamheidslening. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? De hypotheekadviseurs van Geerts adviseren je hier graag over. Neem contact met hen op via 0162-475675 of via hypotheken@geerts.nl.

Laat je gegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte

Geboortedatum *

Gewenste dekkingen

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Wat kan je van ons verwachten?

Persoonlijk advies

Je hebt een vaste adviseur die oog heeft voor jou. Zo krijg je een advies dat bij jouw situatie en wensen past. En heb je een vraag? Dan mag je altijd bellen, WhatsAppen, mailen, chatten of langskomen bij ons op kantoor.

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Hulp nodig bij het invullen van een schadeformulier? Loop gerust bij ons binnen.

Onafhankelijk advies

Geerts is niet gebonden aan één geldverstrekker of verzekeraar. Hierdoor worden er meerdere aanbieders voor je vergeleken. Zo sluit je de verzekering of hypotheek af die bij jouw wensen en situatie past en die voor jou de beste voorwaarden heeft.

Regelmatig contact

Ook tijdens de looptijd is het belangrijk dat je verzekeringen bij jou en je situatie passen. Iedere paar jaar nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak nemen we je verzekeringen door en worden ze eventueel aangepast.