Autopech? Geen paniek, met pechhulp is jouw vakantie in veilige handen!

Heb jij vakantieplannen? Misschien ga jij dit jaar wel met de auto op roadtrip? Of misschien reis je af naar een winterse bestemming? Dan is er één belangrijk punt dat je niet over het hoofd mag zien: pechhulp. In deze blog vertel ik, Esmee Roovers (Relatiebeheerder Particulier), je hier graag meer over! 

Elk jaar krijgt gemiddeld een kwart van de Nederlanders te maken met autopech. Om te zorgen dat jij in alle rust op vakantie gaat is het verstandig om voor je reis pechhulp af te sluiten. Sta jij met pech langs de weg of wil je net wegrijden, maar wil je auto niet starten? Met pechhulp ben jij snel weer onderweg!

Wat is verzekerd?

De precieze dekking en voorwaarden van de pechhulp verschilt per verzekeraar. De verzekering wordt meestal afgesloten op jouw reisverzekering of autoverzekering. Is dit niet mogelijk bij jouw huidige verzekeraar, of ga jij niet vaak naar het buitenland? Dan is het ook mogelijk een losse pechhulpverzekering af te sluiten.

  • Bij een pechhulpdekking ben je verzekerd als je als bestuurder niet verder kunt rijden door pech met de auto. Denk hierbij aan een mechanisch of elektronisch mankement, dat je van tevoren niet kon voorzien.
  • Ook een lekke band, de autosleutel in de afgesloten auto achterlaten of een onverwachte lege accu valt vaak onder de dekking
  • Een pechhulpdekking zorgt, afhankelijk van de situatie, ook voor vervangend vervoer als je jouw auto niet meer kunt gebruiken.
  • Ook vervoer van je voertuig terug naar Nederland is hier een onderdeel van.

Heb je pech? Neem dan altijd eerst contact op met Geerts of met de alarmcentrale van je verzekeraar. Zij geven dan aan waar je precies recht op hebt en wat wel of niet gedekt is onder deze verzekering. Zo kom je niet alsnog voor verassingen te staan.

De adviseurs van Geerts helpen je graag!

Heb je hier vragen over? Of wil je meer informatie over een pechhulpverzekering? Bel mij of mijn collega's gerust op 0162-475673 of mail ons op info@geerts.nl.

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden! Bij Geerts ben je van een zorgeloze vakantie verzekerd!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.