Car Free Challenge: fietsend naar een duurzamere toekomst!

Bij Geerts zijn we vorige maand enthousiast gestart met de Car Free Challenge! Samen zetten we ons de komende 3 maanden in om zoveel mogelijk de auto te laten staan en in plaats daarvan met de fiets naar kantoor te komen. Dit heeft dubbele voordelen: we verminderen CO2-uitstoot én stimuleren de vitaliteit van ons team. Een echte win-win situatie!

Door actief te bewegen verdienen we punten, die we kunnen inzetten voor cadeaubonnen van lokale winkeliers. Bovendien kunnen we met deze punten bomen laten aanplanten in het Houts Voedselbos. Zo dragen we samen bij aan een schonere lucht, vitalere mensen en een boost aan de biodiversiteit!

Check het filmpje

Onze collega's zijn vol enthousiasme van start gegaan en het fietsenhok staat nu altijd lekker vol! Hieronder zie je een impressie van onze kick-off voor deze challenge!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.