Samen houden we jouw verzekeringen up to date

We snappen dat er leukere dingen zijn dan het doornemen van je verzekeringen. Toch is het belangrijk dat je regelmatig informatie doorgeeft op het moment dat er iets verandert. Een schade is altijd vervelend! Maar hoe vervelend is het dat het blijkt dat je niet goed verzekerd bent doordat je een wijziging bent vergeten door te geven.

Maar wat geef je aan ons door? En in welke situaties neem je contact op? Dit leg ik, Liecinda von Franquemont (Relatiebeheer Particulieren),  graag hieronder aan je uit!

1.  Wijzigingen binnen je gezinssituatie

Een van de eerste dingen die je moet doorgeven is een wijziging in jouw gezinssituatie. Dit kan zijn een huwelijk, scheiding, geboorte van een kind, of een kind dat uit huis gaat.  Geef deze wijzigingen aan ons door, wij zorgen ervoor dat jouw verzekeringen nog steeds aansluiten bij jouw gezinssituatie.

2. Verhuis- of verbouwplannen:

Ben jij van plan te verhuizen of te verbouwen? Ook in deze situaties dien je contact op te nemen. Een verandering in de locatie of structuur van jouw huis kan van invloed zijn op jouw opstalverzekering. Tref jij verduurzamingsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen? Ook dit is belangrijk om door te geven.  

3. Nieuwe motorrijtuigen:

Een nieuwe auto, motor, bromfiets of scooter gekocht? Het aanschaffen van nieuwe motorrijtuigen moet ook worden doorgegeven aan de verzekeraar. Zelfs als je deze voertuigen niet via hetzelfde verzekeringskantoor wilt verzekeren, kan het van invloed zijn op jouw verzekeringsbehoefte en premies.

4. Nieuwe elektronica en fietsen:

Heb je nieuwe elektronica of fietsen hebt aangeschaft en wil je deze verzekeren? Neem dan ook altijd even contact op.

5. Vakantieplannen:

Vakantieplannen? Denk dan aan een reis- en annuleringsverzekering. Een doorlopende reisverzekering is goedkoper als je minimaal drie tot vier weken per jaar op vakantie gaat. Ga je niet zo vaak weg? Dan kun je ook een tijdelijke reisverzekering afsluiten. Ga je buiten Europa op vakantie, vergeet dan niet werelddekking aan te zetten. Wintersport, (diepzee)duiken en parachutespringen zijn niet altijd meeverzekerd. Van plan om een (gevaarlijke) sport te beoefenen tijdens je vakantie? Informeer dan ook even van te voren.

6. Gewijzigde contactgegevens:

Als er iets verandert in jouw contactgegevens zoals e-mailadres, telefoonnummer of postadres, geef je dit door. Dit zorgt ervoor dat je belangrijke communicatie blijft ontvangen en op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen binnen jouw verzekeringen. Wist je dat je jouw contactgegevens makkelijk wijzigt via MijnGeerts en de Geertsapp?

Graag jouw verzekeringen eens onder de loep nemen? De adviseurs van Geerts staan voor je klaar! Neem gerust contact op via 0162-475675 of info@geerts.nl. Of plan hier een afspraak in op het kantoor in Oosterhout of Tilburg.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.