Onze weg naar Europark 11

Volg hier onze verhuizing!

Vanaf maart 2022 staan onze adviseurs voor je klaar vanuit ons nieuwe kantoor. Op deze pagina houden we je op de hoogte van onze weg naar Europark 11! Al je vertrouwde gezichten verhuizen mee. Hier lees je meer over de geschiedenis van ons familiebedrijf. Heb je zelf verhuisplannen? Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar.

Geerts op weg naar Europark - vlog 6; route, parkeren & ontvangst! 

08-03-2022

Vanaf 21 maart hopen we je op onze nieuwe locatie te verwelkomen! In deze vlog laten we je zien hoe je naar ons toe rijdt, waar je kan parkeren en hoe we je ontvangen. Ook laten Nadieh en Evelien je zien dat ons kantoor van alle gemakken voorzien is. Kijk snel deze nieuwe vlog!

Geerts op weg naar Europark - vlog 5; Bijna klaar om opgeleverd te worden

03-03-2022

Vandaag heeft de vooroplevering van het pand plaatsgevonden. Volgende week worden er nog een paar dingen gedaan. Over twee weken is alles klaar voor onze verhuizing! Evelien neemt je dit keer met Duncan mee in een nieuwe vlog!

Geerts op weg naar Europark - vlog 4; Niet alleen op Europark wordt hard gewerkt

24-02-2022

Met nog drie weken tot de verhuizing, is het einde van de verbouwing in zicht. Volgende week wordt het pand opgeleverd. Niet alleen op Europark wordt hard gewerkt. Op de Mathildastraat wordt ook al flink ingepakt en opgeruimd. Nadieh en Evelien nemen jullie in deze vlog weer mee in een update

Geerts op weg naar Europark - vlog 3; nog een maand tot de verhuizing!

09-02-2022

In de vorige vlog heb je kunnen zien dat de verbouwing van ons nieuwe kantoor als een speer gaat. Er is weer veel veranderd en inmiddels staat ook de datum vast waarop we gaan verhuizen; 18 maart. In deze vlog nemen Nadieh en Evelien je weer mee in de verbouwing!

Ontwerpen: 'De huiskamer'

04-02-2022

Hierbij alvast een klein kijkje achter de schermen! De verbouwingen bij ons nieuwe kantoor gaan gestaag verder. Ook de kantine wordt onder handen genomen. Om jullie alvast een beeld van onze nieuwe 'huiskamer' te geven, hier een aantal schetsontwerpen. 

 

Volg onze weg naar Europark - vlog 2

28-02-2022

De verbouwing van ons nieuwe kantoor in Oosterhout gaat als een speer. In de vorige vlog gaven Nadieh en Evelien je een eerste rondleiding. Deze week geven zij je weer een update, want er is alweer veel veranderd.

Weer een kleine update! 

28-01-2022

De verbouwing van ons nieuwe kantoor in Oosterhout gaat als een speer, het opbouwen is begonnen. Zo is de schilder bijvoorbeeld al druk bezig geweest en krijgen we langzaam aan een beeld hoe de kantoorruimtes er uit komen te zien.  Hieronder weer een aantal foto's.

Volg onze weg naar Europark - vlog 1

20-01-2022

De verbouwing van ons nieuwe kantoor in Oosterhout is in volle gang. Onze razende reporters Nadieh en Evelien vloggen iedere week vanuit Europark om je up-to-date te houden. Deze week trappen we af met een rondleiding. Bekijk de vlog hier! Spoiler: we hebben véél trappen!

De start van de verbouwing!

03-01-2022
Mooie start van 2022! Vandaag is de verbouwing van ons nieuwe kantoor van start gegaan. Er is al flink gesloopt. Binnenkort starten we met opbouwen.

 

De sleutel

17-12-2021
Vandaag is het eindelijk zover! Ruim een jaar geleden ondertekenden we het koopcontract. Sinds vandaag hebben we dan eindelijk de sleutel in ontvangst mogen nemen. Dit betekent niet dat, als je van de week een afspraak bij ons hebt, je direct naar de nieuwe locatie hoeft te rijden. De komende maanden staan namelijk eerst in het teken van de verbouwing. Tot maart ben je nog van harte welkom op de Mathildastraat. Wanneer wij definitief verhuizen naar ons nieuwe kantoor, hoor je dit uiteraard van ons!

Verbouwingstekeningen

17-12-2021
De komende maanden staan in het teken van de verbouwing. Er wordt hard gewerkt om hier een mooie plek van te maken om u te ontvangen en hier een fijne en duurzame werkplek van te maken voor onze adviseurs. Ben je benieuwd hoe ons nieuwe kantoor eruit komt te zien? Hieronder vind je een kleine impressie!

Ons nieuwe pand

Met trots vertellen we dat er in maart 2022 een verhuizing op de planning staat. Uiteraard is ook ons nieuwe kantoor gewoon in Oosterhout. Wij gaan namelijk verhuizen naar het Europark. In december 2021 ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe pand. Hieronder alvast wat plaatjes van het nieuwe kantoor!

 

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.