Vacature: Relatiebeheerder Pensioen & Inkomen

Als Relatiebeheerder Pensioen en Inkomen ben jij voor onze zakelijke relaties het aanspreekpunt bij vragen op het gebied van pensioen,- en inkomensverzekeringen. Door deze kennisgebieden samen te voegen ben je voor veel van onze relaties dé vraagbaak bij personeelszaken.

Jij bent voor werkgevers hét aanspreekpunt

Jouw taak is het adviseren over en beheren van pensioen- en inkomensproducten. Jij helpt de ondernemer met zijn vragen over personeelsverzekeringen. Vaak ben je voor onze relaties de vraagbaak voor allerlei vragen op gebied van personeelszaken. Van de (financiële) controle op de verwerking van wijzigingen tot het uitleggen van de te nemen stappen bij ziekmeldingen. Ook het adviseren over en afsluiten van passende verzekeringen hoort hierbij. De adviezen voor klanten bereid je voor en in een aantal situaties ga je mee om de adviezen te bespreken bij de relatie. Daarnaast ben je vanuit ons kantoor het eerste aanspreekpunt voor deze klanten.

Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte administratieve verwerking en het juiste advies. Een combinatie van veel klantcontact en secure administratieve verwerking van de gemaakte afspraken. Bij mutaties let je op dat alles wel juist verzekerd blijft en je verwerkt deze in samenspraak met verzekeraars. Kortom; jij zorgt ervoor dat onze zakelijke relaties van advies verzekerd zijn!

Werken bij een familiebedrijf met een hecht team, een informele werksfeer en korte lijnen?

Dan past Geerts bij jou! In 1950 is Geerts vanuit een zolderkamer opgericht door opa Geerts. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat in de top 100 van grootste onafhankelijke advieskantoren staat. Het persoonlijke en informele is wel altijd gebleven.

Werken bij Geerts is iets voor jou als:

  • Je houdt van een informele werksfeer en korte lijntjes
  • Je energie krijgt van het verrassen en helpen van relaties
  • Je op zoek bent naar een plek waar je inbreng wordt gewaardeerd
  • Je 60 enthousiaste en behulpzame collega’s wilt

Je komt te werken op ons kantoor in Oosterhout

Een nieuwe en fijne werkplek! Hier werken 60 collega’s. Sinds januari 2022 vind je ons ook in Tilburg. Hier werken 7 collega’s.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt oog voor de klant en krijgt energie van klantcontact. Daarnaast ben je commercieel ingesteld, representatief, klantgericht en kun je goed plannen. Je houdt je aan afspraken en kunt goed samenwerken met collega's en relaties. Heb jij je Wft's? Dan is dit mooi meegenomen, maar geen vereiste. Tijdens je werk bij Geerts krijg je de ruimte om je Wft's te halen!

Het gaat om een functie voor 32 tot 40 uur per week. Er is een goede pensioenregeling, je krijgt reiskostenvergoeding en minimaal 27 vakantiedagen (op basis van 40 uur).

Een klein en hecht team

Je wordt onderdeel van de Werkgeversdesk. Dit team helpt werkgevers bij vraagstukken op het gebied van pensioen, ziekte & verzuim en duurzame inzetbaarheid. Dit team werkt nauw samen met het Bedrijven Advies team. Je collega’s binnen de Werkgeversdesk worden Vera, Anne, Rabiye, Dennis en Lucien. Op deze pagina kan je alvast kort iets over hen lezen. Iedere dag hebben jullie samen een dagstart. Je weet dus goed wat er bij elkaar speelt en zo kunnen jullie elkaar snel helpen.

Benieuwd hoe het nu echt is om binnen dit team te werken? Lees hier het interview met Vera.

Veel extra’s

Daarnaast mag je gratis meedoen aan de bootcamp op maandag. Je kan gratis gebruik maken van a.s.r. Vitality. Er worden regelmatig personeelsuitjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd. Je krijgt de mogelijkheid om WFT’s te halen en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt ruim 60 enthousiaste en behulpzame collega’s. Je gaat veel leuke relaties helpen die blij zijn met je hulp. En als klapper op de vuurpijl krijg je op je eerste werkdag het Geerts welkomstpakket!

Upload direct je CV of mail naar Sanne

Stuur jouw cv naar Sanne Geerts via sgeerts@geerts.nl of upload deze direct hier. Een motivatiebrief is niet nodig. Tijdens een gesprek, waarbij je zelf de koek bij de koffie mag kiezen, heb je ruimte genoeg om je motivatie toe te lichten.

Werken als Relatiebeheerder Pensioen & Inkomen?

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.