Jouw verzekeringen in goede handen

Advies nodig?

  • Bel naar: 0162- 475 675

  • Mail naar: info@geerts.nl

Wat kan je van Geerts verwachten?

Persoonlijk Advies

Je hebt een vaste adviseur die oog heeft voor jou. Zo krijg je een advies dat bij jouw situatie en wensen past. En heb je een vraag? Dan mag je altijd bellen, WhatsAppen, mailen, chatten of langskomen bij ons op kantoor.

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Hulp nodig bij het invullen van een schadeformulier? Loop gerust bij ons binnen.

Onafhankelijk advies

Geerts is niet gebonden aan één geldverstrekker of verzekeraar. Hierdoor worden er meerdere aanbieders voor je vergeleken. Zo sluit je de verzekering of hypotheek af die bij jouw wensen en situatie past en die voor jou de beste voorwaarden heeft.

Regelmatig contact

Ook tijdens de looptijd is het belangrijk dat je verzekeringen bij jou en je situatie passen. Iedere paar jaar nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak nemen we je verzekeringen door en worden ze eventueel aangepast. 

Klantverhalen

Hoe gaat Geerts te werk? Hoe zorgen we ervoor dat jouw risico's beheersbaar blijven? Graag plannen we een afspraak met je in om je hier meer over te vertellen. Maar wie kunnen dit nu beter vertellen dan onze klanten zelf? Precies!