Aansprakelijkheidsverzekering

  • Advies op maat
  • Persoonlijke service bij schade
  • Regelmatig contact om je verzekeringen te updaten
Vraag offerte aanPremie berekenen en direct afsluiten

Aansprakelijkheidsverzekering

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? De adviseurs van Geerts zoeken uit welke verzekering bij jou past en sluiten deze voor je af.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Stel je voor dat je rode wijn morst over het tapijt van een vriendin. Of je stoot een antieke vaas van je oma om. Of stel je voor dat jouw hond iemand anders bijt, waardoor die persoon letsel oploopt. Of je veroorzaakt zelf letsel bij een ander wanneer je met je fiets een voetganger aanrijdt op een zebrapad.

Op dat moment ben jij verantwoordelijk voor de schade. Grote kans dat je de schade moet vergoeden. Misschien kun je het tapijt wel uit eigen portemonnee betalen. Maar wat als de schade enkele tienduizenden of misschien zelfs wel honderdduizenden euro’s is? Om die reden sluiten de meeste mensen een aansprakelijkheidsverzekering af. 

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek je de aansprakelijkheid voor schade aan personen (letselschade) en aan zaken. De verzekering wordt uitgekeerd als jij aansprakelijk bent voor de te verhalen schade aan personen of zaken. 

Vragen over uw aansprakelijkheidsverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0162 - 475 675.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.