Onze adviseurs in Tilburg

Even voorstellen...

Sinds januari 2022 vind je Geerts ook in Tilburg. Een mooi moment om onze adviseurs in Tilburg daarom aan je voor te stellen. Normaal vragen onze adviseurs uit Tilburg jou het hemd van het lijf zodat ze jou kunnen voorzien van een passend advies. Nu stelden wij onze adviseurs in Tilburg een aantal vragen. Dit allemaal rond het thema ‘samen’, zodat je ze beter leert kennen. Het thema 'samen' is tevens het onderwerp van Zest Magazine van NH-1816 dat dit jaar is uitgegeven. Onderstaand artikel is dan ook te lezen in dit magazine. 

 

Fred

Bij het thema ‘samen’ denk ik meteen aan mijn vrouw en dochtertje! Samen wonen wij met heel veel plezier in Breda. Ik kan super genieten van samen eten, lekker uitgebreid koken en tafelen met mijn dierbaren. Hier hoort voor mij een bijpassend drankje bij. Ik ben het liefst alleen wanneer ik op de fiets zit, helemaal in mijn eigen wereld en op mijn eigen tempo kunnen fietsen.

Daarnaast ga ik altijd graag met mijn vrouw en dochter op vakantie. Samen vertrekken naar een zonnig land zoals Frankrijk, Italië of Spanje. Ook heb ik mooie herinneringen aan de vakanties met mijn vrienden, dit doe ik eigenlijk nog ieder jaar. En dan vooral terug komen met hele stoere verhalen, die in de werkelijkheid toch iets minder stoer zijn.

 

Suzanne

Als ik aan het thema ‘samen’ denk, denk ik aan de verbinding die ik heb met mijn dochter van 14. Samen hebben wij erg veel beleefd en doorgemaakt. Ik ga daarom altijd graag met haar een hapje eten, de stad in of lekker op vakantie. Samen met mijn vriend heb ik een gezin van vier kinderen, dan moet je wel samenwerken. Goede communicatie vind ik hierin erg belangrijk, zo voorkom je aannames. Ik ben het liefste samen op het strand! Jarenlang heb ik een strandhuisje gehad in Zandvoort. Dat was voor mij echt de ‘place to be’. ‘s Ochtends je deur opendoen en meteen met je voeten in het zand staan. De herinneringen hieraan zijn goud waard.

Het ideaalbeeld van samen zijn is voor mij elkaar kunnen aanvoelen en aanvullen. Dit geldt niet alleen privé, maar ook op kantoor.

 

Sander

Bij het thema ‘samen’ denk ik aan gezelschap en samen naar een bepaald doel toe werken. Tijdens de afgelopen coronaperiode ben ik het nog meer gaan waarderen om samen te zijn met mijn familie en vrienden. Ik kan er van genieten om in het bos te wandelen. Zelf ben ik niet opgegroeid in een bosrijke omgeving en ik denk dat ik dit daarom nog meer waardeer. Als ik alleen ben lig ik graag op het strand. Lekker een boekje lezen, luisteren naar de zee en genieten van de frisse lucht.

Los van familie werk ik graag samen met klanten en dan vooral ondernemers. Samen met een klant kijken hoe je de risico’s en verzekeringen in gaat richten. Maar vooral hoe je het bedrijf verder kunt helpen.

 

Joost

Samen zijn betekent voor mij met elkaar zijn, en dan vooral met mijn vrouw Peggy. Wij gaan graag samen op vakantie, even lekker nergens aan denken. Zeker Duitsland, Zuid-Frankrijk (Frejus) en de Ardèche zijn onze favorieten plekken. Meestal vind je ons dan op een camping, vroeger namen wij vaak onze eigen tent mee. Tegenwoordig huur ik liever iets op de camping. In de zon bakken is niets voor mij, maar lekker uitwaaien aan zee of door de bergen rijden zeker wel!

Op kantoor vind ik het belangrijk om in een fijn en gezellig team te werken.

ZEST-Magazine

Samen, dat was het thema van afgelopen ZEST- Magazine. Een thema dat mooi aansluit bij ons familiebedrijf. Daarom staan ook wij staan dit jaar met een aantal artikelen in het magazine. Het magazine dat wij samen met Nh1816 Verzekeringen uitgeven valt bij onze Nh1816-relaties op de deurmat en is te bewonderen bij ons op kantoor. Benieuwd naar de overige artikelen uit het magazine, neem dan hier een kijkje:

De groei van Geerts Verduurzaming van je woning