Een ambitieus en jong bedrijf

Werken bij Geerts

Geerts is een echt Oosterhouts familiebedrijf. Een hecht team dat zich kenmerkt door middel van korte lijnen, een informele sfeer en open communicatie. Iedere dag zetten wij ons in om de risico’s van onze klanten, zowel zakelijk als particulier, beheersbaar te houden.

Wil je werken bij Geerts? 

Bij Geerts zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Hieronder vind je de vacatures die op dit moment openstaan!

Vacature Hypotheekadviseur

Vacature Verzekeringsadviseur Particulieren Oosterhout

Vacature Verzekeringsadviseur Bedrijven 

Wat krijg je bij Geerts?

Je krijgt een arbeidscontract voor 24-40 uur per week voor bepaalde tijd met perspectief voor de toekomst. Een ervaren collega leert je in de eerste periode de ins en de outs van jouw functie en van ons kantoor. Daarna kijken we welke opleidingen bij jouw werk en ambities passen. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris, hebben we een prima pensioenvoorziening, krijg je reiskostenvergoeding en een ruim aantal vrije dagen.

Daarnaast krijg je 50 enthousiaste en vakbekwame collega’s die je als een vis in het water laten voelen binnen ons bedrijf. Ben je nieuwsgierig? Hier maak je alvast kort kennis met ze! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet gewaardeerd. 

Iedere maandag gaat een deel van de collega’s met elkaar bootcampen en iedere maand hebben we een vrijdagmiddagborrel. Daarnaast organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes.

Enthousiast?

Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je motivatiebrief en cv naar Leonie van Gageldonk lvgageldonk@geerts.nl. Wil je meer over ons bedrijf weten? Mail dan ook naar lvgageldonk@geerts.nl of bel naar 0162- 475675.

Solliciteer direct

Het team van Geerts die met elkaar aan Bootcamp doet

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.