ZZP Pakketverzekering

Alle belangrijke verzekeringen voor jou als ZZP'er gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Advies op maat en deskundige begeleiding bij schade.

Vraag offerte aan

ZZP Pakketverzekering: omdat u door moet als er iets mis gaat

Als zelfstandige zonder personeel neem je zelf alle beslissingen die leiden tot het succes van jouw bedrijf. Je moet echter ook alle risico’s dragen die hier aan verbonden zijn. De ZZP Pakketverzekering beschermt jou en je bedrijf tegen de belangrijkste risico’s in uw branche. Zo kun je gewoon doorgaan wanneer er iets misgaat.

Het kan gebeuren dat je als zelfstandige aansprakelijk wordt gesteld voor een fout die je onbedoeld maakt. Ook kun je in conflict komen met een opdrachtgever of leverancier. Omdat jouw privéverzekeringen hiervoor geen dekking bieden, is het verstandig deze risico’s af te schermen met een ZZP Pakketverzekering.

Onmisbare dekkingen

Met een ZZP Pakketverzekering worden de belangrijkste verzekeringen die voor jouw beroepsgroep van toepassing zijn, gecombineerd in één aantrekkelijk pakket. Zo kun je jezelf onder andere verzekeren voor Aansprakelijkheid voor Bedrijven (AVB), beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, CAR/montage en/of rechtsbijstand.

Voordelen ZZP Pakketverzekering

  • Eén polis voor alle verzekeringen.
  • Eén vaste premie.
  • Eén pakket wat aansluit op uw wensen.

Alle producten binnen de categorie Voor de ondernemer

Stel ons gerust uw vraag

Oosterhout: 0162 - 475 675
 
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.