Duurzaamheid binnen Geerts

Duurzaamheid: een belangrijk onderwerp, waar we inmiddels niet meer omheen kunnen. Een onderwerp waar Geerts op verschillende manieren mee bezig is. Hier vertellen we je graag welke acties wij ondernemen, maar ook wat jij zelf kunt doen. 

Lees hier wat Geerts nog meer doet aan duurzaamheid

Actief aan de slag met duurzaamheid

Alleen bezig zijn met duurzaamheid is voor Geerts niet voldoende. We willen hierin ook een voorbeeldfunctie hebben en koploper zijn. Zeker voor onze relaties.

Koploper SDG Lokaal

Geerts doet mee aan het koploperproject van SDG Lokaal. Het koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om toekomstbestendig ondernemen op een praktische en structurele manier op te pakken. Zo werken we blijvend aan duurzaamheid en maken we het meetbaar.

 

Elektrisch werkmaterieel

Geerts is koploper als het gaat om het verzekeren van elektrisch werkmaterieel. Voor jouw elektrische machine hebben wij samen met NN een speciaal product ontwikkeld. Hiermee heeft Geerts als enige kantoor de kennis en kunde om dit te verzekeren. Lees hier meer over het verzekeren van elektrisch werkmaterieel. 

Zonnepanelen op twee huizen

Verduurzaming stimuleren

Er zijn veel mogelijkheden om de kosten van het aanbrengen van energiebesparende maatregelen te financieren. Wat voor jou een passende keuze is en wat er voor jou mogelijk is, hangt af van jouw persoonlijke situatie. De adviseurs van Geerts helpen je graag van a tot z met het verduurzamen van je woning. Sluit je een hypotheek af bij Geerts? Dan wordt Energiebespaarders voor je ingeschakeld.

Ruitschade

Duurzaam schade herstel

Schadeherstel gebeurt zoveel mogelijk op een duurzame manier. Dit is naast milieuvriendelijk ook kostenbesparend. Zo houden we verzekeringen richting de toekomst betaalbaar.

Samen achter de laptop

Samenwerken met duurzame partijen

Geerts geeft de voorkeur aan samenwerken met leveranciers, verzekeraars en andere partijen die duurzaam zijn.

Duurzaam voor de maatschappij

We geven graag iets terug aan onze samenleving. Daarom steunt Geerts verschillende lokale, maatschappelijke projecten en goede doelen.

Verduurzaming van de kantoren

Het verduurzamen van ons kantoor en bedrijfsvoering is voor ons een logische stap geweest. In januari 2022 hebben we de sleutel ontvangen van het nieuwe kantoor in Oosterhout. Tijdens de verbouwing is er ook veel aandacht besteed aan het verduurzamen van het pand. Zo hebben we door het hele pand LED-licht. Daarnaast hebben we een lucht/warmte installatie op het dak, waardoor we gas alleen als bijverwarming in de koude periode nodig hebben. Door deze aanpassingen zijn we van een C naar een A+ label gegaan.

Samen aan de slag met duurzaamheid

Je woning verduurzamen? Geerts staat voor je klaar!

Het verduurzamen van je woning levert veel op. Voor het milieu en voor je portemonnee. Maar het is ook een flinke investering. En waar begin je? De adviseurs van Geerts kijken graag met je mee! Zo schakelen we voor jou een energiecoach in die jouw woning toetst op duurzaamheid en kijkt welke maatregelen het best passend zijn.

Ga je graag aan de slag met het verduurzamen van je woning niet genoeg eigen geld hiervoor? Dan kijken onze adviseurs met je mee naar de financieringsmogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning? Neem dan hier eens een kijkje!

 

Duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers
Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Investeren in dit kapitaal is niet alleen cruciaal voor de continuïteit en groei van je onderneming, maar zorgt ook vaak direct voor lager ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit en financieel resultaat. Kijk hier hoe de adviseurs van Geerts jouw bedrijf en medewerkers kunnen helpen.
 
Daarnaast zorgen onze pensioenspecialisten met heldere communicatie dat uw medewerkers financieel voorbereid zijn op later en financieel fit blijven. Zo beperken we stress vanwege financiële zorgen.