Goed verzekerd, zonder gedoe

Jouw elektrische machine verzekerd

Gefeliciteerd met de aankoop van je elektrische machine! Een flinke investering, dus een goede verzekering is belangrijk. Daarom heeft Geerts voor elektrisch werkmaterieel een speciaal product. Een goede dekking voor jouw kostbare machine, met weinig kleine lettertjes.

Geerts is goed vertegenwoordigd in de wereld van machines, werkmaterieel, aannemerij en mechanisatiebedrijven. De standaard producten van verzekeraars sluiten niet altijd aan bij de sector. Geerts heeft al jarenlange expertise op het gebied van dezee verzekeringsoplossingen. In samenspraak met verzekeraars weten we vaak toch oplossingen te vinden. Ons uitgangspunt is eenvoud en niet te veel kleine lettertjes. Voorbeelden hiervan zijn unieke oplossingen binnen de mechanisatie polis, verzekeren van electrisch werkmaterieel en mogelijkheden voor verzekeren van Power Hubs.

Neem contact op

  • Bel naar 0162 - 475675

  • Mail naar rvdongen@geerts.nl

Wat kun je van Geerts verwachten?

Verzekering speciaal voor jouw machine

Door onze expertise en focus op het juist verzekeren van electrisch werkmaterieel hebben we veel expertise op dit gebied. Hierdoor is jouw mooie machine uitstekend verzekerd, zonder dat de verzekeraar veel aanvullende eisen stelt.

Vaste adviseur

Je krijgt een vaste adviseur die gespecialiseerd is in het verzekeren van werkmaterieel. Ook de zaken daar omheen weten we op te lossen. Denk aan Power Hubs, verzekeren van zonneparken etc.

Korte lijnen

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je schade? Dan neem je contact met ons op. Ons eigen schade team zorgt er voor dat je schade snel en goed wordt afgehandeld. Wij zijn er om jou te ontzorgen. Wij regelen voor jou je verzekering. Is er iets? Ook dan bel je naar je vaste adviseur en zorgen wij dat het snel en goed wordt geregeld.

Over Geerts

  • Familiebedrijf opgericht in 1950

  • Nr. 73 in de top 100 intermediair

  • Beste advieskantoor voor particulier advies 2022

Een eenvoudige verzekering voor  jouw elektrisch werkmaterieel

We kunnen er niet meer omheen, electricificering van werkmaterieel. Nederland is dan ook koploper op het gebied van verduurzaming van werkmaterieel. Verzekeraars stellen hogere eisen aan een elekrische machine dan aan de gewone diesel variant. Gezien het risico op brand groter is, stellen verzekeraars veel eisen als het gaat om stalling etc. Het kost voor jou veel tijd en moeite om hieraan te voldoen.

Geerts wil hierin voorop lopen en heeft hierdoor een expertise opgebouwd in dit gebied. Door onze onafhankelijke posities kunnen we een goede verzekering aanbieden waarmee jouw voertuig goed verzekerd is, met overzichtelijke preventie-eisen. Zo kan jij snel met je nieuwe aanwinst aan de slag! Wil je een verzekering afsluiten? Neem contact op met Richard van Dongen, onze specialist op dit gebied. 

Vraag hier een offerte aan!

bijvoorbeeld draaikantelstuk, GPS, extra accupach etc
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.